מאתמול אני מקבלת עשרות הודעות מקוראים שביקשו שאעלה עוד תבשילים מהירים ומנחמים – הערב אני מגישה לכם תבשיל כרובית מהיר בסגנון אסייתי שלא תפסיקו להכין.
במתכון הזה את הכרובית בכלל לא צריך לבשל – אני מקפיצה אותה טרייה על מחבת והיא מדהימה ומפתיעה!
חשוב לשים לב להשרות היטב את פרחי הכרובית במים לפחות כמה דקות, ניתן לשלוק במים רותחים לחצי דקה אם תרצו.
תבשיל כרובית בסגנון אסייתי
במחבת נון סטיק עם ספריי שמן אני מקפיצה כרובית בינונית פרוסה גס, רצועות מבצל בינוני ופרוסות גמבה אדומה על אש קטנה בשיא עוצמתה עד שהכרובית נחרכת ומקבלת גוון (כחמש דקות).
תיבלתי בכפית רוטב סויה, שתי כפות רוטב טריאקי וכפית רוטב צ'ילי מתוק (אפשר לוותר עליו).
מקפיצים כמה דקות ומוסיפים כשתי כפות מים, מבשלים חמש דקות נוספות.
לקראת סיום ניתן להוסיף קשיו טבעי או מעט בוטנים, לקשט בעירית קצוצה ולהגיש.. לא תאמינו איזה אושר.
בימים של דיאטה אני אוהבת לאכול את המנה הזו כך כפי שהיא – היא משביעה וטעימה במיוחד אבל אתם בהחלט מוזמנים להוסיף לה נודלס או אורז אם מתחשק לכם והחגיגה תהיה גדולה 🙂

שיהיה לכולנו ערב טוב, מלא בבשורות טובות ובתקווה.
שלכם באהבה גדולה, עדי קאופמן-אורבך