כאישה של הרגלים אני אוהבת שהכל ידוע ומסודר – שולחן הכתיבה בגובה ה'נכון', הכסא הנוח (מרופד, זה חשוב), פנקס בגודל שנכנס לתיק (עם עט כדורי) וברור שגם הלפ-טופ שלי.. זה שעליו אני מקלידה ודרכו אני פונה אל העולם.
אנשים של הרגלים נלחצים מאוד משינויים, שינויים מטרידים אותי – אני כותבת על זה מפעם לפעם בתקווה שאולי זה ישתנה מתישהו … בינתיים, זה לא השתנה.
כשהטלפון שלי מקרטע הוא צריך לשבוק חיים עד שאחליף אותו, אני לא מחליפה דבר מבלי שהוא יקבל את התווית 'חסר תקנה' (כי לא זורקים משהו שעובד, כי אותו אני יודעת לתפעל…אל תנסו להבין) וכך גם בנוגע למחשב שלי.
לא רציתי להחליף, לא רציתי להביא חדש, הרגשתי שהשינוי הזה 'גדול עלי', ודחקתי את הקץ.
'לפי' – הלפ טופ שלי הישן שלי בן 13 שנה (קראתם טוב), הוא קל וקטנטן, קניתי אותו ביום חורפי בחנות באג מתחם גן שמואל והוא היה לי לרע נאמן במסע הקדחתני של העשור האחרון.
קניתי אותו באותו חודש בו הכרתי את ג' (למי שעוד לא עקב אחרי בתקופה ההיא – בעלי לשעבר), הוא הסתובב איתי ברגעים של התלבטויות, מעברי דירות דרמתיים, החלטות גורליות הוא ידע ראשון… גם עליו התחלתי לכתוב את הבלוג הישן שלי 'פיטפוטים על אוכל', איתו עברתי לאתר הנשים סלונה ז"ל ועליו פרטתי את רגשותיי ומחשבותיי כאן בבלבוסטע…
אני לא אוהבת פרידות ועשיתי הכל בכדי שהוא ישאר בחיים כשהלפ טופ החדש מגיע, עכשיו אני כותבת על המחשב החדש שאולי מתישהו גם יקבל כינוי (כי בכל זאת – אני מתכננת לגדל אותו שנים ארוכות) ואני גם מקנאה בו (בשביל לפי) על כל אותן הרפתקאות שהוא הולך לעבור, על כל הרגעים שהוא הולך לנצור, על כל התמונות היפיפיות שהוא הולך לאחסן ועל כל הטיולים המפתיעים שיצא אליהם – המחשב באמצעותו שאני כותבת כאן בכל בוקר יקר מאוד לליבי.
המחשב הזה מאפשר לנו להיפגש כאן בכל בוקר, הוא מאפשר לנו לאהוב ולהחליף דעות – הוא לא עוד מוצר אלקטרוני.. הוא המתווך ביני לבינכם (כי קצת קשה להיפגש עם 45,000 איש לעומת זאת קל להכיל 45,000 כשרע נאמן שכזה מלווה אותי).

הסלט הנוצץ שלי
את הבוקר אני פותחת עם סלט מקסים, מלא אנרגיה ומהמם המשלב רימונים (אני משוגעת על רימונים!) – הסלט הנוצץ!
ערבבתי בקערה חסות מסוגים שונים ועלי בייבי, הוספתי עלי מיקרו תימין (שטעמם מדהים בעיני), פתחתי רימון בינוני ורוקנתי את הגרגירים, הוספתי עגבניות שרי 'סוכריות' (המתקתקות והבשרניות), אגוזי מלך לא קלויים וכפית פשתן טחון (אני טוחנת בבית אתם יכולים לקנות טחון טרי בחנויות תבלינים).
הכנתי רוטב מהיר וטעים של שמן זית, חומץ בלסמי, מיץ ליים, מלח גס ומעט סומאק והגשתי.
שיהיה לכולנו שבוע טוב, מלא בבשורות טובות ובהתחלות חדשות ובריאות 🙂
שלכם באהבה, עדי קאופמן-אורבך.