בשבוע האחרון חזרתי לנהוג, כשאני אומרת לנהוג אני מתכוונת לנהיגה ממש ולא להחלפת מקום בחניית הבניין.
פתאום נזכרתי עד כמה אני אוהבת את הרדיו שבמכונית, עד כמה הוא משמח אותי כשאני עומדת בפקקים ובנסיעות הארוכות – הוא החבר הכי טוב שלי ולעיתים אף גורם לה להיות מהנה במיוחד.
הכל משתנה כשדני ואני נכנסים למכונית – אז… מתחיל המשא ומתן … על התדר!
דני מכור לתכניות אקטואליה ברשת ב'/גלי צה"ל ואני משוגעת על מוסיקה ישראלית נעימה של רשת ג' (ועל התכנית הנפלאה ארבע אחר הצהריים בגלי צה"ל).
בשעה עגולה (גם כשמדובר בהאזנה למוסיקה) דני מתעקש להאזין לחדשות ואילו אני מעדיפה לעבור לתדר 88 (הנהדר!) שלא משדר אותן…
דיבורים בלתי פוסקים לא עובדים אצלי אבל בסופו של דבר אנחנו מתאזנים – הוא מקשיב לשירים שלי ואני נאלצת להאזין לקול הצעקות הבוקע מן הרדיו… שויין.
ואתם? גם אתם אוהבים את הרדיו של הרכב? על איזה תדר הוא משדר ולמה אתם מעדיפים להאזין? יש תכניות אהובות עליכם במיוחד?
זהו – אנחנו מתכוננים לפסח ואני מפרסמת כאן את המתכון הכי טוב שיצא לי לסלט סלק בייתי מדהים בקלי קלות!
איך מכינים? מחממים תנור ל-220 מעלות.
בתבנית מניחים נייר אפייה ומעליו קילו מלח גס. מניחים 5 סלקים בינוניים על מלח הגס ואופים עד לריכוך (כחצי שעה, תבדקו).
מצננים, מקלפים ופורסים לרצועות/קוביות, מוסיפים 2 כפות עלי תימין טריים, 3 שיני שום קצוצות (לא חובה), כף חומץ בלסמי/מיץ מלימון בשרני, כף שמן זית ומלח גס.
תפסיקו לקנות סלטים מוכנים – להכין סלט מבושל או טרי בבית זה משחק ילדים והבונוס – הטעמים והמחמאות!
שיהיה לכולנו יום שמח, מסקרן ומלא בבשורות טובות!
שלכם באהבה, עדי קאופמן-אורבך.