מי לא אוהב פסטה?
אני אוהבת ארוחות פסטה – הן טעימות ובעיקר קלילות, מרעננות ומהירות הכנה.
גם בימים של דיאטה אני מרשה לעצמי מנת פסטה טעימה, ממירה את הפסטה הרגילה בפסטה בריאה יותר – יש היום פסטות משעועית, אטריות אורז וגם פסטות מקמח מלא מצויינות ולא פחות טובות.
מבשלים פסטה (בחרתי בפנה הפעם) עפ"י הוראות היצרן בשפע מים רותחים ומומלחים.
בינתיים, במחבת רחבה אידתי בצל פרוס דק בשתי כפות שמן זית עד לשקיפות, הוספתי שתי כוסות עגבניות שרי חצויות, 4 שיני שום קצוצות, כוס זיתים מגולענים (ממליצה על קלמטה) ומקפיצים כמה דקות. מוסיפים סלסילת פטריות מכל סוג שאוהבים (אם מדובר בפורטובלו או שמפניון פרסו אותם), מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור, כפית אורגנו מיובש ומקפיצים חמש דקות נוספות.
מוסיפים את הפסטה המסוננת, מערבבים ומגישים!
הפסטה הזו טעימה, עשירה אך לא שומנית ולא דורשת מיומנות או מאמץ – זו ארוחה נפלאה ומרעננת במיוחד בימים חמים כל כך.
אם אתם מכינים את הפסטה – ספרו לי, זה משמח אותי כל כך.
שיהיה לכולנו יום נהדר, טעים וקריר 🙂
שלכם באהבה גדולה, עדי קאופמן-אורבך
באריזות לקראת החזרה הביתה לירושלים …