אנחנו עובדים ועסוקים כל היום ולכן ארוחת הערב שלנו מהירה, קלילה וטעימה.
בחודשים האחרונים, מאז שדני הצטרף לדיאטת 'אבא חטוב' אנחנו מקפידים על הארוחות שלנו בבית – המון טופו חזר לככב במטבח שלי וגם המון ירקות טריים ושונים מתחלפים בכל יום בכדי שיהיה לדני 'מעניין'.
היום אני מגישה לכם את הארוחה האהובה עלינו – אני קוראת לה קדירה חטובה… כי היא נפלאה ומתאימה בול לימים של דיאטה.

קדירה חטובה
במחבת רחבה ועמוקה מקפיצים 1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות, 3 פלפלים אדומים פרוסים, 3 קישואים חתוכים לקוביות ותפרחת ברוקולי פרוסה לפרחים.
מוסיפים 500 גרם טופו קשה חתוך לקוביות – שימו לב, יש טופו רך המתאים לממרחים ויש טופו קשה שהמרקם שלו נפלא לצלייה ולתבשילים.
מתבלים ב-1/8 כוס שמן זית, כפית מלח, מעט פלפל שחור, כף פפריקה מעושנת (או מתוקה), כף תבלין לעוף/שווארמה ומניחים על גז בעוצמה בינונית. מערבבים היטב בכדי שהטופו והירקות יכוסו התערובת התבלינים.
מבשלים כ-20 דקות (שימו לב לערבב מידי פעם) ומגישים.
זו ארוחת הערב הכי מהירה, הכי קלה והכי חטובה שאני מכירה 😊
ערב טעים וחטוב,
עדי קאופמן-אורבך.