מפליא אותי שעדיין, למרות הכל, ממשיכה להתעורר בכל בוקר כמו פנתרה עם אנרגיה כזו שלא הייתה מביישת מישהי שהלו"ז שלה קצת יותר דינאמי מהלו"ז שלי.
אני מתעוררת כפנתרה כי יש לי עניין בעולם, אני מייצרת לי אותו.
עניין לא תמיד קשור לפרנסה, אני יודעת שהוא זה שיגרום לי להתעורר בהתלהבות ליום חדש.
ספרים |(ובכלל, סיפורים עושה אותי שמחה), צביעה (חוברות צביעה למבוגרים זו בריאות נפש), סרטי דוקו (אני מכורה!), מתכונים שאני רוצה לנסות (ערימות של ספרי בישול שהבאתי מכל העולם… אושר), בלוגים שאני רוצה לקרוא (יש המון כותבים טובים ברשת) והרצאות אונליין שאני תמיד שמחה להשתתף בהן.
כל אלה שולפים אותי ממקומי בסלון ומטיסים אותי לשעה קלה למקום אחר – אני ממליצה לכם להאזין לפודקאסטים/הרצאות אונליין מעניינות, זה מרחיב את הדעת ואת הלב.
בבקרים אני עדיין מתלהבת ומצפה לכתוב לכם – זו סיבה טובה לקום בבוקר לעשייה, לכתיבה, למחשבה, ליצירה.
אני לא יודעת אם אתם יודעים אבל אתם באמת אלה שפותחים לי את השער לבוקר. אתם ה'חלון' שלי ליום חדש.
השעה המוקדמת הזו בבוקר היא רק שלי, שעה שלי עם עצמי (דני עדיין ישן בשעות אלה) – שעה עם מחשבות, התלבטויות ועיבוד של רעיונות.
מן 'סטארטר' שמדליק לי את היום ומחמם אותי לקראת השעות הבאות… אתם מדליקים אותי בבוקר… העונג הוא כולו שלי.
ומה מדליק אתכם בבוקר? מה גורם לכם לקום מהמיטה? האם גם אתם קמים בהתלהבות או דווקא בעצלתיים?

סלט ישראלי משודרג
כל הלילה חלמתי על הסלט הישראלי – אין כמו סלט בישראל, כאן המלפפונים היו 'מתים' לטעם של המלפפונים הישראלים… אבל חלמתי, זה היה חלום מתוק והבוקר אני מכינה סלט ישראלי טוב טוב.
הבוקר אני פותחת עם סלט ישראלי משודרג ומהמם!
קצצתי גס 2 עגבניות, 2 מלפפונים, הוספתי חצי חבילת עלי בייבי, קצצתי גס 30 עלי נענע, 10 עלי זעתר טריים, 10 עלי אורגנו טריים, כף גרעיניי דלעת לא מומלחים וכף גרעיניי חמניה לא מומלחים.
לרוטב – טרפתי מיץ מלימון ליים, כף שמן זית, קורט מלח, מעט פלפל שחור וחצי כפית תבלין זעתר. תיבלתי והגשתי.
שיהיה לכולנו יום מלא בתקווה, מעניין, משמח ומרגש 🙂
שלכם באהבה, עדי קאופמן-אורבך